Ord. dupa
data nr. comentarii nr. vizualizari
(Jul 2024 )
MATCA Transylvanian Sanctuary devine primul hotel din afara București...
(May 2024 )
Miloš Nedeljkov, sârbul care a creat personajul Balkan Dad, celebru ...
(May 2024 )
Producătorul Villa Vinèa a investit 2 milioane de euro în extindere...
(Apr 2024 )
Un grup de inițiativă format din experți în gastronomie cer, print...
(Apr 2024 )
Studiu Reveal Marketing Research: Doar 3 din 10 români ar fi de acord...
(Mar 2024 )
Singureni Manor anunță lansarea Singureni Manor Events: Divizia spec...
(Feb 2024 )
Sciccheria anunță Issima - un parteneriat unic, cu cheful Giuseppe R...
(Feb 2024 )
Cu o investiție de peste 500.000 euro, Sciccheria deschide un nou res...
(Feb 2024 )
Jurnalistul culinar Cosmin Dragomir, autorul volumului Curatorul de Za...
(Jan 2024 )
Când am scris de multe ori că Bucureștiul are câteva dintre cele m...
(Jan 2024 )
Flavours Group începe anul 2024 în forță și își consolidează p...
(Jan 2024 )
Editura GastroArt anunță lansarea volumului Ce e nou în Noua Bucăt...
(Dec 2023 )
Ruka Izakaya a fost un restaurant cu mâncare excelentă de la începu...
(Dec 2023 )
Editura GastroArt anunță lansarea volumului Colecționarul de Sarmal...
(Nov 2023 )
Tuborg Christmas Brew, berea oficială a Crăciunului, este disponibil...
(Nov 2023 )
Radu Savopol, cofondator 5 to go, premiat la nivel internațional pent...
(Nov 2023 )
Angeline Cake Boutique oferă românilor în premieră cel mai savurat...
(Nov 2023 )
SALAM DE SIBIU: O FELIE DE ROMÂNIEAFLĂ POVESTEA CELUI MAI ÎNDR...
(Nov 2023 )
Ahold Delhaize, deținătorul lanțului de magazine Mega Image, anunț...
(Oct 2023 )
Jurnalistul culinar Cosmin Dragomir lansează Colecționarul de Sarmal...
(Oct 2023 )
Halloween cu arome fine la restaurantul Roberto’s: extravaganța une...
(Oct 2023 )
Restaurantul Gramont anunță La Symfleurie, o cină eveniment alătur...
(Oct 2023 )
Zona din jurul piețelor Dorobanților și Floreasca e, foarte probabi...
(Oct 2023 )
S-a deschis săptămâna aceasta una dintre cele mai bune cofetării d...
(Sep 2023 )
Claudio Melis, chef distins cu o stea Michelin, vine pentru prima dat...
(Sep 2023 )
Restaurantul Gramont dezvăluie noi evenimente și meniuri exclusive p...
(Jul 2023 )
Companiile își pot personaliza coperta viitoarei cărți semnate de ...
(Jul 2023 )
Relais & Châteaux Le Bistrot Francais, pe numele său întreg, ca...
(Jun 2023 )
2 din 4 persoane de vârstă medie din România sunt supraponderale sa...
(Jun 2023 )
Acum câteva zile ES José Antonio Hernández Pérez – Solórzano, a...
(Jun 2023 )
Brunch la FORK Ana Tower25 iunie, 12:00 - 17:00, meniu de degustar...
(Jun 2023 )
Unele dintre cele mai bune fructe din București se găsesc într-un l...
(May 2023 )
La un an de la lansare, restaurantul Sciccheria îl aduce în România...
(May 2023 )
Macromex și Next Root Management System: soluție pentru siguranță ...
(May 2023 )
Restaurantul Le George, din cadrul Palatului Suter, devine Gramont și...
(Apr 2023 )
RO-Wine | The International Wine Festival of Romania - ediția de prim...
(Mar 2023 )
KANÉ - NEW ROMANIAN CUISINE începe o serie de colaborări cu chefi i...
(Mar 2023 )
Singureni Manor Equestrian Retreat va fi gazda unui eveniment culinar ...
(Mar 2023 )
La finalul lunii martie, 5 to go dublează porția de energie oferită...
(Mar 2023 )
Raionul de Pește din Piața Dorobanților a fost una dintre cele ...
(Mar 2023 )
Devenită epicentru pe harta cultural-continentală, Timișoara ș...
(Mar 2023 )
Sâmbătă 11 martie 2023, profesioniști și amatori, iubitori ai vie...
(Feb 2023 )
Am băut din vinurile Serenum în urmă cu câțiva ani, înainte de p...
(Feb 2023 )
Așa că, stilul de viață alert îi face pe români să se îndrepte...
(Feb 2023 )
Cei de la Singureni Manor Equestrian Retreat, despre care am tot scris...
(Feb 2023 )
Instituția financiară Capital Financial Services S.A., care opereaz...
(Jan 2023 )
Un concept fine dining cu bucătarie românească modernă
(Jan 2023 )
Ce orașe au cafea comparabilă cu cea din București? Stravagante Ca...
(Jan 2023 )
S-a redeschis Mozzafiato în Piața Floreasca, după o foarte lungă p...
(Jan 2023 )
Recensământul 5 to go în 2022: 15,6 milioane de produse pe bază de...
Joi, 19 aprilie 2018, a avut loc festivitatea de premiere a competitiei Topul Mancarurilor 2018. Evenimentul s-a desfasurat la restaurantul Isoletta din parcul Herastrau din Capitala.
Lista completa a castigatorilor o puteti accesa aici !
Mai jos puteti regasi inregistrarea video si galeria de imagini. (Daniel Catoi – aprilie 2018)
VIDEO
Topul Mancarurilor 2018 – castigatorii Restocracy a incheiat pe 17 aprilie prima editie a competitiei "Topul Mancarurilor 2018" pentru Bucuresti. E o competitie care a durat 3 luni, inceputa in 15 ianuarie, in urma careia am desemnat r...
Isoletta
Isoletta e unul dintre restaurantele cu cea mai fidela clientela. E o garantie, in felul ei...Am revenit la Isoletta de multe ori de la ultimul text scris despre ei. Am mancat bine si foarte b...
Data actualizarii: 20/04/2018