Yoshi s-a lungit. Si la salon, si la terasa si la meniu.
Am revenit la Yoshi dupa mai bine de un an. L-am gasit mult mai mare, au luat un spatiu un prelungirea primului, acum au aproape tot parterul marii cladiri de birouri din Piata Floreasca. Si meniul e ceva mai extins. Si pare logic, pentru ca e clar ca au targetat puzderiile de corporatisti din zona si au facut feluri de mancare si meniuri pentru mai multe gusturi si dimensiuni ale cartilor de credit acum.
E acelasi bucatar, stiu cat de bun este, asa ca notele le punem, ca peste tot, indicand mai degraba nivelul maxim la care se poate gati acolo daca vrea cheful si are interes sa o faca. Intr-un restaurant mare, mai ales, si cu multe feluri, evident ca nu au cum sa faca totul la acelasi nivel, asa ca ma astept la destule critici legate de notele mari pe care le-am dat lui Yoshi… (GB – aprilie 2019)
Nu cred ca veti manca ce mananc eu la Yoshi Sushi & Teppanyaki si la alte restaurante…
Am fost la restaurantul Furnica din Sinaia de multe ori cand eram elev, si apoi student, in vremurile cand afara era comunism. Dar cine a mers la Sinaia fara sa fi mancat la Furnica?
Atunci, la Furnica sau in oricare alt restaurant, mancai ciorba si cotlet de porc cu cartofi prajiti. Si, eventual, inca un fel de mancare, poate chiar doua, daca aveai mare noroc. Am crescut cu asta, nici nu am stiut pana in adolescenta tarzie ca intr-un restaurant ai putea sa alegi, de pilda, intre patru sau cinci feluri de mancare, cum am vazut cand am ajuns la Bucuresti, la facultate, la restaurantele din centru.
Am avut in liceu un coleg si prieten bun, pe Iulian, am fost si colegi de banca. Era bogat Iulian, avea neamuri in strainatate. Atunci, oricine avea vreo ruda in strainatate era bogat, era privit cu mare respect si cu mare invidie si era pus automat pe lista cu personalitati. Cei care aveau neamnuri in strainatate primeau pachete. Se stia cu cateva saptamani inainte cam cand urma sa vina pachetul, si… (citeste tot)
ZenSushi din Dorobanti, un restaurant in care ma simt tare bine...Vad ca nu am mai scris de aproape trei ani despre ZenSushi din Dorobanti, desi am mancat de multe ori la ei. Si nu atat pentru ca ...
Kanpai Bistro, cele mai bune supe japoneze din orasAm fost la Kanpai de multe ori, si acum am observat ca nu am mai scris despre ei de mai bine de doi ani. O fac acum, cu toate ca nu sunt multe lu...
Yuki e cel mai autentic restaurant japonezAm fost la Yuki de mai multe ori intre timp, desi nu am mai scris despre ei de doi ani. In mare parte pentru ca nu e ceva schimbat de remarcat. Ambianta e...
Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii
The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.