Am fost la Yuki de mai multe ori intre timp, desi nu am mai scris despre ei de doi ani. In mare parte pentru ca nu e ceva schimbat de remarcat. Ambianta e la fel, si nici nu aveau de ce sa schimbe ceva, locul arata foarte bine. Mancarea, chiar daca nu or fi exact aceleasi feluri ca acum doi ani, e din acelasi concept. Toti japonezii pe care ii cunosc au mancat la domnul Yuki si mi-au spus ca s-au simtit exact ca in Japonia, de la un capat la altul: ambianta, servicii, mancare, conversatie. Mancarea e fina, in cea mai mare parte, cu produse si ingrediente autentice.
De spus si ca au castigat doi ani la rand competitia pentru cel mai bun udon din Bucuresti in Topul Restocracy al Mancarurilor din 2018 si 2019. De remarcat serviciul foarte distinctiv fata de oricare alt restaurant din oras, fie el japonez sau nejaponez. Da, Yuki e cel mai autentic restaurant japonez. (GB – februarie 2020)
Yuki are cea mai buna mancare japoneza ne-sushi din Bucuresti
Yuki e un restaurant cu mancare mai putin europenizata, asa cum e la majoritatea celorlalte restaurante japoneze din Bucuresti, mai ales la cele cu sushi. La inceput nici nu au avut sushi la Yuki, adica acum vreo doi ani, insa ultima data cand am fost acolo parca aveau si asa ceva in meniu. Insa trebuie sa mai verific o data, nu bag mana in foc ca asa este.
Ichiro Yuki e numele patronului (cel din poza), e japonez si il vad mai mereu prin restaurant, se poate ca asta sa fie principala lui indeletnicire prin locurile noastre.
Sunt intr-o casa mica de pe Putul lui Zamfir, chiar de unde incepe din Piata Dorobantilor, in spatele primului bloc de pe Beller. E o casa inghesuita intre doua cladiri inalte, asa cum sunt aproape toate inghesuite in zona. Nu are curte, insa a reusit sa puna doua mese pe o mica platforma de lemn construita direct pe trotuar, sub un acoperis de lemn.
Spatiul e mic si inghesuit si inauntru la Yuki, au cateva mese cu scaune de lemn, destul de incomode. Pentru un asemenea loc ingust, amenajarea e destul de bine facuta, totusi, cu foarte mult lemn (aproape totul e din lemn acolo, de fapt), maroul culoare dominanta. Primavara si vara, mai ales, se simte din plin lipsa spatiului si a aerului, mai ales ca au si bucataria acolo, deschisa.
Au destul de multe feluri de mancare la Yuki, cele mai … (citeste tot)
Yoshi s-a lungit. Si la salon, si la terasa si la meniu.
Am revenit la Yoshi dupa mai bine de un an. L-am gasit mult mai mare, au luat un spatiu un prelungirea primului, acum au aproape tot parterul ...
Cele mai bune ramen si udon din Bucuresti in 2018 sunt la Kanpai Bistro si la Yuki!A treia finala care s-a incheiat din competitia Topul Restocracy al Mancarurilor din Bucurestii pe 2018 a fost ce...
Nu cred ca veti manca ce mananc eu la restaurante...Am fost la restaurantul Furnica din Sinaia de multe ori cand eram elev, si apoi student, in vremurile cand afara era comunism. Dar cine a mers l...
Yoshi Sushi & Teppanyaki are una dintre cele mai sofisticate bucatarii din Bucresti.Lucrurile stau cam asa la Yoshi: Cheful basarabean, Vladimir Curnic (Chef Vova) e de mare clasa, foarte tale...
Pret mediu pe meniu: 133 lei (39 lei antreurile, 44 lei felurile principale)
Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii
The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.