Radu Dumitrescu conduce de aproape patru ani bistroul Voila din Bucuresti, aflat in casa de patrimoniu de la numarul 18, pe strada Gral. Constantin Budisteanu.
Nu sustine ca vei descoperi Sfantul Graal in localul sau, dar te invita la o experienta culinara dirijata de oameni carora le pasa ce pun in farfurie.
Nascut la Topalu, pe malul stang al bratului Ostrov, Radu a facut radio in Romania, a lucrat intr-o banca, iar apoi a renuntat la tot confortul ca sa tunda gradini la Madrid, „o experienta fabuloasa”. Primul sau job de bucatar a fost tot in Spania, in 2011. A prajit cartofi timp de o saptamana, dupa care si-a dat demisia.
Cand a preluat bucataria unui mic restaurant vegetarian, fara sa fie vegetarian, a inteles ca a patruns intr-o lume care-i oferea posibitati nebanuite. Si-a deschis un blog, COOKatar, a invatat sa gateasca si sa impartaseasca.
De patru ani, a preluat micul restaurant din Bucuresti si s-a trezit ca lumea ii trece pragul. Se recomanda a fi un simplu bucatar. Nu un chef…. (citeste tot)
Voila al lui Radu Dumitrescu e printre putinele bistrouri adevarate din BucurestiMicul bistrou cu rinocerul mov (acum rosu), cum mai este alintat Voila, si-a capatat o anumita faima datorita gradi...
Se numeste Radu Dumitrescu si este bucatar. Are 45 de ani, dintre care aproximativ 8 ani in bucatarie din asta serioasa, profesionista. Nu a facut nicio scoala de bucatarie si si-a luat diploma din ne...
Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii
The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.