Diferite materiale privind nutritia, dietele, alimentele, ingredientele si educatia alimentara pentru un stil de...

Ord. dupa

Ce să nu conțină pachețelul de mâncare al școlaruluiAșadar,...

Pentru ca in ultimii ani produsele organice (bio) au devenit din ce in...

Mulți dintre noi vrem să mâncăm corect, mai ales că în ultima vr...

Aoleu, v-ați întors cu un apetit pentru dulciuri din vacanță, ceva...

Adevarul este ca despre gluten se vorbeste mult in ultima perioada. Si...

Atunci când vine vorba despre proteine, cei mai mulți dintre noi sun...

Apa este, cu siguranță, după aer, elementul cel mai necesar și ind...

In ultima perioada, smoothie-urile au devenit din ce in ce mai popular...

Inainte de a aborda separat si in mod amanuntit acest vast si foarte i...

Cu totii stim ca hidratarea este foarte importanta pe tot parcursul ...

Dacă ești părintele unui copil care suferă de boala celiacă, de a...

Dupa ce am scris materialul ”Parinti, mergeti si aparati dreptul co...

Dacă v-ați întors din vacanță, probabil vă pregățiți de școa...

Mărturisesc, m-a inspirat iepurașul de Paști. La vederea atâtor i...

Desi pare foarte simplu sa mancam corect, peste 90% dintre noi facem i...

Hidratarea este un subiect important caruia trebuie sa ii acordam aten...

Carbohidratii – unul dintre cei 3 macronutrienti – reprezinta de m...

Oamenii m-au întrebat de ce cred eu că toamna e un anotimp bun când...

Faptul ca anumite categorii de grasimi sunt nu numai sanatoase, ci si ...

Afiseaza

Adevarul este ca despre gluten se vorbeste mult in ultima perioada. Si cum sa nu se vorbeasca avand in vedere ca aceasta substanta reprezinta proteina principala din grau, dar si in alte cereale, cum ar fi orzul sau secara? Pai nu stie absolut oricine faptul ca cerealele sunt la baza piramidei nutritionale, cele mai importante alimente dintre toate? Ei, bine, in ciuda acestei credinte, lucrurile nu stau absolut deloc astfel, descoperindu-se in ultima perioada o serie de aspecte care fac din cereale un aliment cu mult mai putin benefic decat se credea. Dar pe tema mai larga referitoare la cereale vom discuta cu alta ocazie.

Referindu-ne strict la gluten, putem observa ca… (citeste mai mult pe MariaMartac.ro)

Data actualizarii: 20/08/2018

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close