La cina la Familia Ishii. Domnul Kisaburo Ishii, Ambasadorul Japoniei in Romania, Doamna Sachiko Ishii, fermecatoarea lui sotie, mezzosoprana Mieko Ishii, sora Domnului Ishii, Chef Shuichiro Sumiyoshi si personalul resedintei, gazdele noastre pentru o cina memorabila pregatita de Chef Shuichiro Sumiyoshi…
Meniul:
- Aperitive: Mousse de rosii si consommé in aspic, Sunca si coada de vita in aspic
- Supa: Supa de topinambur cu mazare verde
- Peste: Cambula si homar à la nage
- Fel principal: Friptura de porumbel cu aroma de mar si ghimbir
- Desert: Parfait de ananas si nuca de cocos
- Vin alb Rubaiyat Koshu Sur Lie 2014
- Vin rosu Geverey Chambertin 2011
Iar Norela si Cerasela, care sunt vegetariene, au avut:
- Aperitive: Mousse de rosii si consommé in aspic, Legume cu sos de branza de capra
- Supa: Supa de topinambur cu mazare verde
- Aperitiv fierbinte: Douasprezece feluri de legume in stil oriental
- Fel principal: Ravioli cu ciuperci si sos consistent de ciuperci
- Acelasi Desert: Parfait de ananas si nuca de cocos
- Si aceleasi vinuri: Vin alb Rubaiyat Koshu Sur Lie 2014, Vin rosu Geverey Chambertin 2011
Data actualizarii: 27/10/2018