Mamizza, noul star pe aglomerata deja piata bucuresteana pizza & pasta
Mamizza e o pizzerie deschisa in decembrie 2018 pe strada Tunari, aproape de Stefan cel Mare, in locul lui Kane Seasonal Bistro, care se muta in centru. Ocupa partea dinspre strada a unei cladiri noi de birouri, un spatiu larg si inalt.
Au reamenajat complet locul, tot cu tavan industrial, cu toate tubulaturile pe post de decor. Peretii de sticla pe doua laturi fac pizzeria foarte luminoasa. Bucataria deschisa e in spate, cu un monumental si decorativ cuptor de pizza in mijloc, barul e pe tot peretele din dreapta. Muzica stridenta, agresiva, deranjanta pentru mine.
Meniul e simplu si fara echivoc la Mamizza: pizza, desigur, paste, cateva aperitive, deserturi. Eu am o pizza cu sunca si anghinare, foarte buna; pastele cu trufe foarte bune, de asemenea, mai putin balta mare de ulei in care pluteau. Si salata a fost buna. Portiile mici.
Serviciul a fost foarte bun, chiar am recunoscut un chelner de la fostul Kane, despre care am mai scris. Si ceilalti mi-au placut, am fost chiar intrebat daca sa-mi puna paltonul la cuier, ceea ce nu am mai pomenit intr-un restaurant bucurestean! Se vede ca Razvan Crisan, tanarul proprietar al M60-urilor, Mamizza si Kane, i-a ales dupa anumite criterii, nu la intamplare. Nu degeaba are el atata succes cu localurile lui…
Clienti destui pentru un restaurant deschis de o saptamana, si nu a fost de mirare. Toti tineri, cu profiluri unitare, apropiate de clientela deja recurenta a lui Razvan Crisan.
Preturile marisoare pentru o pizzerie normala. Insa Mamizza nu e una obisnuita, are pretentii mari, obiective precise de a deveni rapid un nume de referinta pe piata acestui tip de restaurante, cel de pizza & pasta, si pe buna dreptate. Au facut totul cum trebuie, fara compromisuri. Le doresc sa le mearga foarte bine, merita asta mai mult decat altii… (GB – ianuarie 2019)
O noua incercare, mancare la fel de buna si de originalaKane s-a redeschis dupa cateva luni in care aproape toata lumea credea ca s-a dus de tot. S-au despartit de Philippe Le Quilliec, cheful fra...
Această locație nu are nimic de a face cu ceea ce se vrea a fi,anume una de top sau măcar peste medie.
Amenajarea interioara este una de baza care te duce cu gândul la un club sărăcăcios de cartier,nici devin la un restaurant.
Terasa este un platou de beton cu câteva ghivece cu arbuști, insuficienți pentru a o deosebii de o parcare de supermarket.
Vara pe zi cred că e imposibil să mănânci la acea terasa.
Revenim la pizza că după ea ne-am dus, mediocră,cunosc cel puțin 10-15 pizzerie unde fac o pizza net superioară,deci nu are nimic de a face cu niciun top al unor bloggeri,dar se știe că mulți dintre ei fac recenziile la comanda contra cost.
Combinațiile de pizze sunt destul de ciudate,parca ai manca pizza americană sau oricare alta mai puțin italiană,dar sa zicem că e chestie de gustul fiecăruia.
Nici măcar cele 4-5 pizze clasice nu respecta rețetele tradiționale.
Deși ingredientele sunt într-adevăr de calitate un blat insuficient copt le-a anulat calitatea.
Nu era aglomerat și nu înțeleg dece pizzaiolo sa grăbit să le scoată din cuptor.
La desert deluzia a fist completată,era bucuros când am văzut în meniu baba au rhum,nu mai.mancasem de ani buni,ceea ce mi-a fost servit nu are nici o treabă cu acest desert,era vorba de o banala brioșă înmuiată într-un sirop și el mediocru iar crema chantilly era doar o banala frișcă, cheesecakeul era o arsură seacă necrescuta pe care practic nu o puteai manca,iar le trecce cu reductie de portocale și crema de ricotta era de fapt ce rămâne demla freshul.de portocale dat printr-o strecurătoare iar crema de ricotta o alta frișcă care de ricotta nu îți aducea aminte.
Per total experiența noastră nu a fost la nivelul a ceea ce se vrea a fi aceasta locație mai ales la preturile mari pe care le are.
Am platit 300 lei pentru 3 pizze,3 deserturi,2beri la draft,1 limonadă și 2 espresso.
Andrei a descris perfect cam ce e pe acolo. Dezamagire maxima. La inghesuiala aia mai adauga si un caine de talie mare si distractia este garantata. Nu am nimic cu restaurantele „pet friendly” dar la aglomeratia aia si un hamster e prea mult.
Aglomerat (am asteptat 10 minute sa se elibereze o masa), inghesuit, pizza ok (peste medie), servire foarte buna avand in vedere aglomeratia, preturi mari (in special la bauturi)..
ce mancare dom’le…. cateva feluri de pizza si alea inventate dupa ureche , 4 sortimente de paste , 2 feluri de carne ( chiftele si porchetta ) si 4 deserturi , toate servite aproape in poala vecinului de masa din cauza inghesuielii, iar preturile…..Interior saracacios si foarte mult zgomot
Comentarii (5)
Această locație nu are nimic de a face cu ceea ce se vrea a fi,anume una de top sau măcar peste medie.
Amenajarea interioara este una de baza care te duce cu gândul la un club sărăcăcios de cartier,nici devin la un restaurant.
Terasa este un platou de beton cu câteva ghivece cu arbuști, insuficienți pentru a o deosebii de o parcare de supermarket.
Vara pe zi cred că e imposibil să mănânci la acea terasa.
Revenim la pizza că după ea ne-am dus, mediocră,cunosc cel puțin 10-15 pizzerie unde fac o pizza net superioară,deci nu are nimic de a face cu niciun top al unor bloggeri,dar se știe că mulți dintre ei fac recenziile la comanda contra cost.
Combinațiile de pizze sunt destul de ciudate,parca ai manca pizza americană sau oricare alta mai puțin italiană,dar sa zicem că e chestie de gustul fiecăruia.
Nici măcar cele 4-5 pizze clasice nu respecta rețetele tradiționale.
Deși ingredientele sunt într-adevăr de calitate un blat insuficient copt le-a anulat calitatea.
Nu era aglomerat și nu înțeleg dece pizzaiolo sa grăbit să le scoată din cuptor.
La desert deluzia a fist completată,era bucuros când am văzut în meniu baba au rhum,nu mai.mancasem de ani buni,ceea ce mi-a fost servit nu are nici o treabă cu acest desert,era vorba de o banala brioșă înmuiată într-un sirop și el mediocru iar crema chantilly era doar o banala frișcă, cheesecakeul era o arsură seacă necrescuta pe care practic nu o puteai manca,iar le trecce cu reductie de portocale și crema de ricotta era de fapt ce rămâne demla freshul.de portocale dat printr-o strecurătoare iar crema de ricotta o alta frișcă care de ricotta nu îți aducea aminte.
Per total experiența noastră nu a fost la nivelul a ceea ce se vrea a fi aceasta locație mai ales la preturile mari pe care le are.
Am platit 300 lei pentru 3 pizze,3 deserturi,2beri la draft,1 limonadă și 2 espresso.
Andrei a descris perfect cam ce e pe acolo. Dezamagire maxima. La inghesuiala aia mai adauga si un caine de talie mare si distractia este garantata. Nu am nimic cu restaurantele „pet friendly” dar la aglomeratia aia si un hamster e prea mult.
Aglomerat (am asteptat 10 minute sa se elibereze o masa), inghesuit, pizza ok (peste medie), servire foarte buna avand in vedere aglomeratia, preturi mari (in special la bauturi)..
Mancare fooarte Buna!! Servire fara repros!!
Cu siguranta voi reveni !!
ce mancare dom’le…. cateva feluri de pizza si alea inventate dupa ureche , 4 sortimente de paste , 2 feluri de carne ( chiftele si porchetta ) si 4 deserturi , toate servite aproape in poala vecinului de masa din cauza inghesuielii, iar preturile…..Interior saracacios si foarte mult zgomot